dijous, 29 de maig de 2014

Més colònies!

Hola famílies! 
Els nens i les nenes de segon ja hem arribat de les colònies! Han estat dos dies molt actius i intensos, on hem pogut fer un munt d'activitats i gaudir de la convivència amb els nostres companys/es, mestres i monitors! I se'ns ha fet curt de tant bé que ens ho hem passat!

Ens agradaria fer-vos arribar la valoració que han fet les tres monitores que ens han acompanyat aquests dos dies, des d'aquí moltes gràcies per tot Aina, Aina i Maria!

"Les monitores hem elaborat un informe de valoració de com pensem que han anat aquestes colònies i tot el que hem pogut observar en les diferents activitats que hem realitzat amb els grups. Els nens i nenes de segon han demostrat ser uns bons cuidadors de la Gaia amb tot el que això implica. Durant aquests dies han entès el que significa conviure amb la natura aprenent a respectar-la i a cuidar-la. Per exemple, durant els passeigs pels racons de la Granja, sobretot pel bosc màgic, els infants han recollit  brossa que es trobaven pel camí per a desprès tirar-la al lloc corresponent. Fins i tot la Fada Primavera els ha felicitat de la gran tasca de neteja que han realitzat.
De la mateixa manera, hem treballat al voltant del tema del reciclatge, reforçant els seus coneixements previs sobre la separació dels diferents materials. Considerem, doncs, que tenen força consciència pel que fa a la conservació de l'ambient natural que ens envolta.

"Qué chulo andar y saltar por los charcos!"
Aquesta frase que ha dit el Joel demostra que la pluja no ha estat un impediment per a divertir-se i disfrutar d'aquesta estada. Tot i les reticiències inicials d'alguns dels infants, tots i totes s'han atrevit a caminar pel bosc sota la pluja i a no tenir por d'embrutar-se. El fang ens ha permès caure, relliscar, embrutar-nos però sobretot ha estat un element fantàstic per a descobrir una part del nostre bosc increïble: El Barranc! Gràcies a ell hem pogut fer un concurs per saber qui aconseguia tenir el cul més brut de tant pujar-lo i baixar-lo. Ha estat molt divertit i emocionant! Ho necessitaven. 

I desprès d'aquesta fabulosa valoració us deixem amb més fotos! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada