dijous, 26 d’abril del 2018

Edudansa!


Hola famílies!

El passat dimarts 20 d’abril els nens i nenes de 2n vam participar a l’Edudansa: una activitat de ball que agrupa a totes les escoles de Sant Joan d’Espí.

Com cada any teníem un tema, i aquest cop hem treballat danses Europees. Durant Edudansa cada escola realitza un ball de manera individual i després en fem un tots plegats, barrejant-nos i ajuntant-nos amb els companys dels altres centres. 

La nostra dansa individual es diu “Dansa dels 7 salts” i prové de Dinamarca. Encara que el nom enganyi una miqueta no saltem pas, en canvi, donem voltes en cercle i anem acumulant passos al so d’una campana. 

La dansa comú és diu “La badoise” i és un ball francès que vol simular una petita baralla entre parelles, que al final decideixen canviar de lloc i anar a buscar un company nou amb el que seguir la diversió. 

Al acabar l’espectacle vam interpretar una cançó anomenada “Mirall de pau” que està dedicada a la música. A més a més ens van donar un gelat per combatre la calor!

Va ser una tarda molt divertida on vam poder compartir la música i ball amb tots els altres 2ns de Sant Joan d’Espí! Ens voleu veure?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada